Akadálymentes tolóajtó

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Tolóajtó

Az akadálymentes tolóajtó automatikus, egyszerű, stílusos és kényelmes nyílászáró.

Akadálymentes tolóajtó

Az akadálymentes tolóajtó bárhol nagyszerű szolgálatot tehet, ahol egyszerűen, stílusosan és kényelmesen szeretnénk megoldani a nyílászáró kérdést. Ugyanakkor kifejezetten szükséges lehet közintézmények, bevásárló központok vagy cégek nagyforgalmú ingatlanjainak esetében.

Az akadálymentes tolóajtó automatikus nyitású. Az egy- vagy többszárnyú tolóajtó oldalirányban mozdul el, lehetővé téve azáltal az áthaladást. Ez persze feltételezi, hogy az akadálymentes tolóajtó mellett van elegendő szabad hely az ajtószárny elcsúszásához. Ez lehet egy falfelület elé történő elcsúszás, de a tolóajtó akár a falba is becsúszhat.

Az akadálymentes tolóajtó esetében is nagyon fontos a minőség. A cégünk által forgalmazott akadálymentes tolóajtó a svéd Ditec gyárából kerül ki. A Ditec már negyven éve gyárt akadálymentes tolóajtókat, mellyel Európa szerte nagy tekintélyt vívott ki magának. A Ditec akadálymentes tolóajtó igen masszív, stabil és megbízható, ennek ellenére kecses vonalvezetésű és szinte bármilyen környezetbe képes jól beilleszkedni.

A Ditec akadálymentes tolóajtó tökéletesen megfelel az elvárásoknak. Kialakításakor nincs szükség küszöbre és automatikusan, megbízhatóan működik. A vezérlő mechanikának köszönhetően a működés pontos és csendes. Ráadásul még áramszünet esetén sincs miért aggódnunk, a Ditec akadálymentes tolóajtó vezérlőjében elhelyezett beépített akkumulátor ilyenkor is képes a tolóajtó működéséhez szükséges energiát biztosítani.

Nagyon fontos szempont lehet a megjelenés, amelyhez a Ditec akadálymentes tolóajtó kiválóan képes alkalmazkodni. Az alapesetben egy biztonsági ragasztott üveggel készült akadálymentes tolóajtó szinte bármilyen egyedi dekorációval vagy akár golyóálló üvegezéssel is készülhet. Ez a nagyfokú szabadság lehetővé teszi az akadálymentes tolóajtó széleskörű használatát, illetve a tolóajtó beépítését olyan helyekre is, ahol a biztonsági előírások az átlagostól jelentősen magasabbak.

A mindennapi életben az akadálymentes tolóajtó nagy segítséget jelenthet a rászorulóknak. A tolóajtó megoldást jelent a fogyatékossággal élők részére, de az automatikusan nyíló ajtó segítséget nyújthat kisgyermekes szülőknek, bevásárló helyeken, de akár még otthonunkban is. Az akadálymentes tolóajtó megléte esetén nincs szükséges felesleges ajtónyitogatásokra, kilincsek fogdosására, küszöbök figyelésére. A megbízható automatikus akadálymentes tolóajtó kényelmesen és biztonságosan elvégzi ezt a feladatot.

Az automatikus akadálymentes tolóajtó legegyszerűbb vezérlési technikája mozgásérzékelővel felszerelt vezérlő egységgel rendelkezik. Ez ultrahanggal figyeli a közeledő személyeket és ennek megfelelően nyitja és zárja az akadálymentes tolóajtó szárnyait. Megjegyzendő, hogy a minőségi akadálymentes tolóajtó akadályérzékelővel is fel van szerelve, érzékeli ha valaki vagy valami az ajtó útjában áll, így használata nagyon biztonságos. Az akadálymentes tolóajtó komplexebb vezérlést igénylő felhasználóknak sem kell aggódni. A Ditec tolóajtó rendelhető beléptető rendszerekkel összekapcsolva is. Ilyenkor az akadálymentes tolóajtó irányítását egy kártyás, egy kódos vagy akár egy ujjlenyomat azonosítós biztonsági rendszer irányítja. Így, az akadálymentes tolóajtó segítségével elkerülhető az illetéktelen személyek véletlenszerű behatolása egy védett területre.

Cégünk a Ditec akadálymentes tolóajtó minden típusát forgalmazza, akár egyedi igények szerint is. Amennyiben Önnek is szüksége lenne egy automatikusan működő akadálymentes tolóajtó kivitelezésére, készséggel állunk rendelkezésére.

Szinte bárhol sikerrel alkalmazható nyílászáró az akadálymentes tolóajtó automatikus, egyszerű, stílusos és kényelmes funkcióival.

Hozzászólások lezárva.