Akadálymentes szárnyas ajtó

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Szárnyas ajtó

Az akadálymentes szárnyas ajtó lelke az automatikus ajtónyitó, lakás-, lépcsőházi- vagy folyosó-ajtókhoz egyaránt.

Akadálymentes szárnyas ajtó

A világ számos pontján jellemző, hogy a régi épületeket felújítják, illetve a modern épületeket régi stílusban építik fel. Ilyen esetekben lehet hasznos az akadálymentes szárnyas ajtó, amely jellemében stílusos, ugyanakkor funkciójában előremutató.

Az akadálymentes szárnyas ajtó egy hagyományos lengő ajtónak felel meg, ahol az ajtó egy vagy két szárnyát egy elektromechanikus berendezés nyitja és zárja. Ennek irányítását a vezérlő végzi, amely alap esetben egy ultrahangos mozgásérzékelővel van összekötve. Ez a személyek közeledésekor bekapcsol és az akadálymentes szárnyas ajtó kinyílik. Mivel az akadálymentes szárnyas ajtó olyan kiegészítőkkel is fel van szerelve, mint pl. az akadályérzékelő, ezért becsukódáskor az akadálymentes szárnyas ajtó fokozottan ügyel a biztonságra. Akadály érzékelésekor az ajtó visszanyit. További hasznos kiegészítő az akadálymentes szárnyas ajtó szünetmentesítő akkumulátora, amely áramszünet esetén is folyamatos működést garantál.

Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlóink kizárólag jó minőségű, megbízható és esztétikus termékekhez jussanak. Az általunk forgalmazott akadálymentes szárnyas ajtó nyitóberendezéseinek automatikáit a svéd Ditec cég gyártja. A Ditec immár több mint negyven éve van jelen az európai, és húsz éve a hazai piacon. Minőségi termékei méltán híresek megbízhatóságukról és tartósságukról. Az akadálymentes szárnyas ajtó kivitelezéséhez minden esetben a Ditec szárnyas ajtónyitó termékeit javasoljuk. Kérésre az akadálymentes szárnyas ajtó kivitelezését a tervezéstől, a beépítésen át a szükséges karbantartási munkákig megoldjuk, hogy Önnek az akadálymentes szárnyas ajtó csak kényelmet jelentsen.

Akadálymentesítésről nem kizárólag a fogyatékossággal élők számára kell gondoskodni. Az akadálymentes szárnyas ajtó pompás megoldást jelenthet egészségügyi intézményekbe, középületekbe, bevásárló központokba, társasházakba, de még magánlakásokba is. Kényelmet és funkcionalitást vihet az Ön otthonába is a jól megtervezett és kivitelezett akadálymentes szárnyas ajtó. Különösen hasznos lehet az akadálymentes szárnyas ajtó kialakítás olyan épületek esetében, ahol fontos megőrizni az eredeti jelleget, az épület eredeti imázsát, ugyanakkor szempont az akadálymentesítés is. Az akadálymentes szárnyas ajtó alkalmazásával így megmarad az eredeti esztétikum, de modern funkcióval felruházva.

Az akadálymentes szárnyas ajtó kialakítására első sorban olyan helyeken kerülhet sor, ahol az akadálymentes toló ajtó nem fér el, mert oldalirányban nincs elegendő hely az ajtószárny elmozdulásához. Az akadálymentes szárnyas ajtó ezzel ellenben lengőajtó módjára nyílik, illetve záródik, így csak az ajtó előtt vagy mögött szükséges egy kis tér a működéshez.

Vezérlését tekintve az akadálymentes szárnyas ajtó egy megbízható és masszív felépítésű nyitómechanikát, valamint egy fejlett elektronikát tartalmaz. Az akadálymentes szárnyas ajtó elektronikus részéhez csatlakoztatható különféle érzékelők segítik az áthaladást. Ez a felhasználástól függően lehet egyszerű ultrahangos mozgásérzékelős akadálymentes szárnyas ajtó, de lehet komplikáltabb beléptető rendszert is alkalmazni. Bármelyikről is legyen szó, a Ditec akadálymentes szárnyas ajtó képes tökéletesen megfelelni az elvárásoknak és szebbé, kényelmesebbé varázsolni a hétköznapokat.

Az utólag is kiépíthető akadálymentes szárnyas ajtó lelke az automatikus vezérlésű és működésű ajtónyitó, lakás-, lépcsőházi- vagy folyosó-ajtókhoz egyaránt javasolható.

Hozzászólások lezárva.